Honor 100 serisi sertifikasyon sürecinde görüldü

Honor, göz alıcı yeni serisi Honor 100’ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Honor 90 serisinin devamı niteliğindeki bu yeni seride, Honor 100, Honor 100 Pro ve Honor 100 GT olmak üzere üç cihaz bulunacak. Henüz resmi bir lansman tarihi açıklanmasa da, yakın tarihli sızıntılar Honor 100 serisinin Kasım ayının sonlarına doğru tanıtılacağını işaret ediyor.

Meraklı bekleyiş devam ederken, Honor 100 serisine ait olduğu düşünülen MAA-AN10 ve MA-AN00 model numaralarına sahip iki cihaz, Çin’de 3C sertifikası aldı. Bu sertifika, cihazların 100W hızlı şarj desteği ve 5G bağlantısına sahip olacağını ortaya koyuyor.

Honor 100 serisi sertifikasyon sürecinde görüldü

3C sertifikası, hızlı şarj ve 5G özellikleri dışında herhangi bir detay açıklamasa da, piyasadaki duyumculara göre Honor 100 serisi, 1.5K çözünürlükte bir ekran, göz korumaya yönelik yüksek frekanslı karartma ve Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacak. Ayrıca, cihazların çift ön kamera ve dairesel bir arka kamera modülüne ev sahipliği yapması bekleniyor. Honor, 100 serisinin resmi lansman tarihi henüz açıklamadı. Daha fazla bilgi ortaya çıktıkça sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x